Advisering

Advisering

Kozijnen, terrasoverkappingen, tuinkamers en dergelijke komen in alle soorten en maten. Ook is er veel keuze in functionaliteit. Ze kunnen brandveilig zijn of inbraak werend en tevens zorgen voor een prettig binnenklimaat. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen met ventilatie of ramen met goede zonwering. Hoe weet u wat in uw situatie de beste keuze is? Vraag het Brinkhoff!

showroom houten kozijnen - Brinkhoff

Expertise

Er zijn zoveel mogelijkheden in materialen, kleuren, bediening en functionaliteit dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Dan is het prettig om advies te krijgen van echte experts. Die vindt u bij Brinkhoff. Wij nemen graag de tijd voor u en denken met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen of kosten te staan.

Advies in onze showroom

De beste plek om u goed voor te laten lichten, is onze showroom. Want hier kunt u direct zien welk kozijn, deur of tuinkamer voor u het best passend is. Onze ervaren adviseurs vertellen u waar op te letten, zodat u snel een goede keuze kunt maken.

Vrijblijvende prijsopgave

Als u weet wat uw opties zijn, kunt u een weloverwogen keuze maken. Wij helpen u hierbij door u zonder enige verplichting een prijsopgave te geven. Breng globale afmetingen en foto’s mee naar de showroom, dan kunnen we u nog beter van dienst zijn. U bepaalt zelf of u gebruik maakt van ons aanbod. Wij zullen u echter niet teleurstellen.

showroom leeuw - Brinkhoff

Onze openingstijden:

Din t/m Vrij 09.30-17.00
Zat 09.30 – 13.00

Showroom kunststof kozijnen en overkapping - Brinkhoff