Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Brinkhoff is al 29 jaar hét adres voor kozijnen, deuren, terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, gevelbekleding en andere accessoires om uw woning mee te verbeteren.

Robin bij terrasoverkapping - Brinkhoff

Snel en betaalbaar

U kunt op een snelle en betaalbare manier uw woning verbeteren met Brinkhoff. Kom voor inspiratie en advies naar onze eigentijdse showroom, waar u alle denkbare mogelijkheden voor woningverbetering ziet.

Showroom in Wijchen

We nodigen u graag uit in onze moderne showroom in Wijchen om zelf het enorme aanbod aan kozijnen, ramen, schuifpuien, serres en dergelijke te zien. We hebben de showroom aantrekkelijk ingericht zodat u snel een keuze kunt maken die past bij uw wensen en budget. Omdat we de collectie in de showroom regelmatig vervangen, is die altijd actueel. De oude collectie showroom modellen worden tegen spotprijzen aangeboden. Kom dus gerust even kijken.

Locatie showroom - Brinkhoff

Vrijblijvend en deskundig advies

In onze showroom kunt u vrijblijvend rondkijken maar ook deskundig advies krijgen van onze ervaren medewerkers. En waarom niet? Het is gratis! Bovendien is zowel het advies als de eventuele prijsopgave die daaruit volgt, echt vrijblijvend. Indien u geen gebruik wilt maken van ons aanbod, vinden we dat natuurlijk jammer maar we gaan u niet proberen over te halen. Onze offerte zal hopelijk zó aantrekkelijk zijn dat u die niet wilt weigeren.

Showroom tuinkamer - Brinkhoff

Vooruitbetalen of aanbetaling niet nodig

Als u onze showroom bezoekt, zult u direct merken hoe klantvriendelijk we zijn. Geheel vrijblijvend kunt u rondkijken en advies of een prijsopgave krijgen. Vergeet niet om foto’s en globale afmetingen mee te nemen. Als u besluit om ons aanbod te accepteren, gaan wij ervoor zorgen dat uw dromen uitkomen. Vooruitbetalen of zelfs een aanbetaling is niet nodig.

Showroom leeuw - Brinkhoff

Ontvangt u graag geheel vrijblijvend een aantrekkelijke offerte? Wacht dan niet langer en kom naar Brinkhoff! We zien u graag in onze showroom!

Showroom kunststof kozijnen en overkapping - Brinkhoff