Comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Kozijnen, deuren, terrasoverkappingen en tuinkamers van Brinkhoff dragen bij aan uw wooncomfort en veiligheid. We kijken naar de locatie en het gewenste comfort in de betreffende ruimte. Op basis van uw wensen en eisen zorgen we dat uw op maat gemaakte bestelling voldoet aan uw verwachtingen.

detail deurkozijn - Brinkhoff

Wooncomfort

Een goede klimaatbeheersing in huis biedt u veel wooncomfort. Met behulp van onze kozijnen, deuren, terrasoverkappingen en andere producten, kunnen we de hoeveelheid licht en lucht reguleren. Hierdoor hebt u het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis.

Veiligheid

Behalve comfort wilt u natuurlijk ook dat kozijnen, ramen en deuren inbraak werend en brandvertragend zijn. Onze sluitsystemen en ventilatieroosters zijn bovendien kindveilig en voorzien van het SKG keurmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) evenals van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat ze voldoen aan de strenge eisen die aan deze keurmerken worden gesteld. De deuren zijn bijvoorbeeld standaard uitgerust met 5-puntssluitingen en terugverende deurkrukken. Indien gewenst kunnen we alarmsystemen met geavanceerde toegangstechnieken zoals vingerscan of irisscan integreren.

garagedeuren - Brinkhoff

In steeds meer woningen is de bediening van allerlei toepassingen geautomatiseerd. Ook Brinkhoff biedt u de mogelijkheid om toepassingen op een moderne wijze te bedienen. Met een druk op de knop kunt u bijvoorbeeld een raam of deur op afstand open en dicht doen. Dit kan elektrisch maar ook digitaal. Heerlijk vanuit uw luie stoel.

Showroom kunststof kozijnen en overkapping - Brinkhoff