Duurzaam 

Duurzaam 

Brinkhoff bestaat al 25 jaren. In die tijd hebben we een mooi bestand aan tevreden klanten opgebouwd. De levensduur van onze producten en diensten is hoog. Duurzaamheid is voor ons dan ook niet nieuw. Wat wel elk jaar verandert, is de subsidie voor kunststof kozijnen. Al onze kunststof en aluminium kozijnen, deuren en terrasoverkappingen zijn duurzaam.

subsidie kunststof kozijnen - Brinkhoff

 

Subsidie kunststof kozijnen

Al vele jaren wordt er subsidie kunststof kozijnen verstrekt, al is het soms een beetje zoeken. Dan zit de subsidie verstopt in een andere regeling. Bijvoorbeeld in de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). De subsidieregeling geldt voor ramen, deuren en kozijnen.

Energiebesparende isolatiemaatregelen

Om in aanmerking te komen voor deze ‘subsidie kunststof kozijnen’, dienen er minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen te hebben plaatsgevonden. Met Brinkhoff kunt u eenvoudig voldoen aan deze isolatiemaatregelen. Bijvoorbeeld door het gebruik van hoogrendementsglas.

Garantie is echt garantie

Wij staan volledig achter onze producten en geloven in de duurzaamheid ervan. We doen dit tenslotte al tientallen jaren. Bovendien willen wij dat al onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Daarom is garantie bij ons ook echt garantie.

subsidie kunststof kozijnen woonkamer - Brinkhoff

Minimaal 10 jaar garantie

Minimaal 10 jaar garantieDe garantie die wij geven is 10 jaar. Mocht er na die garantieperiode onverhoopt iets gebeuren wat eigenlijk niet hoort, dan zijn we bereid om u ook na die periode te helpen. Indien er al kosten in rekening worden gebracht, dan zullen die altijd schappelijk zijn.

Financiële voordelen naast de subsidie kunststof kozijnen

Naast de subsidie op kunststof kozijnen zijn nog veel meer financiële voordelen te behalen met uw woningverbetering. Mogelijk dat uw verzekeringspremie daalt (of in elk geval niet stijgt), omdat uw woning meer inbraak werend is geworden. Uw energierekening valt waarschijnlijk gunstiger uit en ook uw onderhoudskosten zullen dalen, eenvoudigweg omdat de materialen onderhoudsarm zijn. De verkoopwaarde van uw woning zal daarentegen stijgen als deze beter inbraak werend, brandveilig en geïsoleerd is. Ook een terrasoverkapping, tuinkamer, carport of dakkapel zal de waarde van uw woning doen toenemen.

detail kunststof kozijnen - Brinkhoff

Onze openingstijden:

Wegens vakantie showroom gesloten vanaf maandag 15-7 t/m maandag 29-7

Din t/m Vrij 09.30-17.00
Zat 09.30 – 13.00

Showroom kunststof kozijnen en overkapping - Brinkhoff